سه شنبه, 04 مهر 1396

ما 35 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نمایش تعداد مطالب
57411
 


گزارش حقوقی
چگونه وصیت نامه تنظیم کنیم؟

وصیت‌نامه سندی است که به موجب آن، فرد برای امور شرعی، شخصی و مالی خود پس از فوت تعیین تکلیف می‌کند. به گزارش خبرگزاری میزان، وصیت‌نامه سندی است که به موجب آن، فرد برای امور شرعی، شخصی و مالی خود پس از فوت تعیین تکلیف می‌کند. اگرچه نوشتن وصیت نامه در بین مسلمانان مستحب به شمار می‌رود، اما اگر فرد بخواهد برای امور پس از مرگش وصیت‌نامه تنظیم کند، لازم است از شرایط قانونی تنظیم وصیت‌نامه آگاه باشد تا وصیت وی مطابق با قانون، قابل اجرا باشد. امیر حسین‌آبادی با بیان اینکه تنظیم وصیت‌نامه به علایق دینی و حقوقی فرد بستگی دارد، توضیح داد: وصیت‌نامه به 3 شکل خودنوشت، سری و رسمی نوشته می‌شود.
 انواع وصیت‌نامه
وی ادامه داد‌: وصیت‌نامه رسمی در دفتر اسناد رسمی نوشته می‌شود. وصیت‌نامه خودنوشت نیز به وصیت‌نامه‌ای گفته می‌شود که دارای تاریخ روز و ماه و سال است، موصی (وصیت‌کننده) آن را با خط خود نوشته باشد و به امضا برساند. در غیر این صورت، وصیت‌نامه فاقد اعتبار است. این حقوقدان درباره وصیت‌نامه سری نیز توضیح داد: وصیت‌نامه سری را می‌توان به خط فرد یا دیگری نوشت اما در هر صورت باید امضای موصی را داشته باشد و فرد می‌تواند پس از نوشتن وصیت‌نامه آن را در صندوق امانات به امانت بسپارد. وی تاکید کرد: کسی که سواد ندارد، نمی‌تواند وصیت‌نامه خودنوشت و سری بنویسد، البته کسانی که قادر به صحبت نیستند نیز از تنظیم وصیت‌نامه سری معذورند.
 محرومیت از ارث
حسین‌آبادی تصریح کرد: گاهی وراث وصیت‌نامه خودنوشت را انکار می‌کنند که برای رسیدگی به این ادعا باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنند و رسیدگی به آن باید با تشریفات صورت گیرد. این در حالی است که اگر افراد وصیت‌نامه رسمی را قبول نداشته باشند باید با ادعای جعل آن به دادگاه مراجعه کنند. وی تاکید کرد: در وصیت‌نامه موصی نمی‌تواند کسی را از ارث محروم کند اما نکته مهم این است که ابتدا باید بدهی موصی تصفیه شود و مابقی اموال بین وراث تقسیم می‌شود.
 وصیت تملیکی
این حقوقدان درباره اقسام وصیت‌نامه نیز خاطرنشان کرد: وصیت تملیکی و عهدی از اقسام وصیت‌نامه است. وصیت تملیکی عبارت است از اینکه کسی عین یا منفعتی از مال خود را برای زمان بعد از فوتش به دیگری به صورت رایگان می‌بخشد. با این نوع وصیت، شخص می‌تواند تا حدودی تکلیف اموال خود را معین کند و به عنوان مثال، در مواردی اموال خود را برای استفاده در امور خیریه، تملیک کند. وی ادامه داد: در وصیت تملیکی، پس از فوت فرد، اموال به نام دیگری تملیک می‌شود؛ بنابراین قبول آن قبل از فوت موصی موثر نیست. موصی می‌تواند از وصیت خود رجوع کند اگر فرد، موصی‌به (مال مورد وصیت) را قبض کرده باشد.
وصیت عهدی
حسین‌‌آبادی درباره وصیت عهدی نیز بیان کرد: این وصیت عبارت است از اینکه شخصی یک یا چند نفر را برای انجام امر یا اموری یا تصرفات دیگری مأمور کند. به عنوان مثال، شخصی را وصی می‌کند تا بعد از مرگش، بدهی‌های او را پرداخت کند. وی اضافه کرد: در وصیت عهدی، شخصی را که به موجب وصیت، به عنوان ولی بر صغیر یا بر کارهای دیگر انتخاب شده است ، وصی می‌گویند.
 وصیت بر مال غیر، باطل است
این حقوقدان با اشاره به شرایط وصیت‌نامه خاطرنشان کرد: آنچه وصیت می‌شود، باید ارزش مالی و منفعت عقلایی داشته باشد و غیرمشروع نباشد. بنابراین وصیت در باره مواد مخدر، مشروبات الکلی و امثال آن باطل است. وی افزود: مال مورد وصیت باید قابلیت معامله و نقل و انتقال داشته باشد، بر این اساس اموال عمومی و موقوفه نمی‌توانند مورد وصیت قرار گیرند. همچنین آنچه وصیت می‌شود باید در مالکیت وصیت‌کننده باشد بنابراین وصیت بر مال غیر، باطل است.
آثار حقوقی وصیت‌نامه پس از فوت
حسین‌آبادی اظهار کرد: آثار حقوقی وصیت‌نامه پس از فوت شخص ظاهر می‌شود؛ یعنی تا وقتی که شخص زنده است، خود او تصمیم‌گیرنده و عامل است، به همین جهت بین عامه مردم متداول است که می‌گویند، آدم زنده وکیل و وصی نمی‌خواهد اما با فوت وصیت‌کننده همه مصمم می‌شوند که به وصیت او عمل کنند. وی تصریح کرد: رجوع موصی (وصیت‌کننده) از وصیت همواره جایز است و فرد می‌تواند بارها در وصیت‌نامه خود تجدید نظر کند، بنابراین آخرین وصیت‌نامه متوفی که مطابق تشریفات قانونی تنظیم شده باشد، معتبر خواهد بود. به این ترتیب با اطلاع از تشریفات قانونی تنظیم وصیت‌نامه و رعایت آن، علاوه بر آنکه هدف فرد از وصیت و آخرین اراده وی در باره اموالش اجرایی می‌شود، مانع بروز اختلاف و تنش در خانواده‌ها می شود و از حجم پروند‌ه‌های دادگستری و هزینه‌های افراد و دولت در این باره کاسته خواهد شد.

http://khorasannews.com/newspaper/page/19335/11/541764/0



راهکارهایی برای افزایش عمر باتری موبایل

تحقیقاتی که شرکت Cadex در وب‌سایت خود به نام باتری یونیورسیتی انجام داده ، نشان می‌دهد که باتری‌های لیتیوم-یونی گوشی‌های هوشمند به نوع خاصی از استرس حساس هستند و مانند انسان‌ها، استرس طولانی‌مدت می‌تواند آسیب‌های درازمدتی بر طول عمر باتری گوشی‌های هوشمند بگذارد.باید چند نکته را هنگام شارژ گوشی‌های هوشمندتان مدنظر قرار دهید.
وقتی که شارژ گوشی کامل شد، آن را از برق بکشید:طبق بررسی‌های وب‌سایت باتری یونیورسیتی، باقی گذاشتن گوشی‌ در برق، زمانی که شارژ آن کامل شده (مانند زمانی که آن را از شب تا صبح در حال شارژ  نگه داشته اید)، در طولانی مدت برای گوشی مضر است.به گزارش ایسنا،زمانی که شارژ گوشی به 100 درصد رسید، شروع به شارژ مقطعی می‌‎کند تا باتری را در شارژ 100 درصد نگه دارد و این موضوع باتری گوشی را در استرس و فشار بالایی می‌گذارد که مواد شیمیایی باتری را از بین می‌برد.
سعی کنید گوشی را 100 درصد شارژ نکنید:حداقل وقتی که مجبور نیستید، گوشی خود را 100 درصد شارژ نکنید. نیازی نیست که باتری‌های لیتیوم-یونی به صورت کامل شارژ شوند و در اصل شارژ کامل برایشان مطلوب هم نیست. در حقیقت بهتر است تا زمانی که مجبور نیستید، آن را به صورت کامل شارژ نکنید، زیرا ولتاژ بالا به باتری فشار بالایی وارد می‌کند و در طولانی مدت، باعث از بین رفتن آن می‌شود.البته این موضوع ممکن است با تلاش شما برای نگه داشتن شارژ گوشی هوشمند در طول روز در تضاد باشد، اما بهتر است هر زمان از روز که می‌توانید گوشی خود را به شارژ  بزنید و این مسئله مشکلی ایجاد نمی‌کند.
هر زمان که می‌توانید گوشی خود را شارژ کنید:مشخص شده باتری‌ها در گوشی‌های هوشمند اگر به جای این که هر وقت خالی شد، آن ها را برای مدت طولانی در شارژ قرار دهید  ودر طول روز به صورت مقطعی شارژ کنید، شرایط بهتری دارند.شارژ گوشی هنگامی که 10 درصد باتری خود را از دست می‌‎دهد، بهترین کار است. البته  این کار برای بسیاری از مردم امکان پذیر نیست، بنابراین از هر زمانی برای شارژ گوشی هوشمند خود استفاده کنید. وصل کردن به برق و بیرون آوردن از آن، حتی به صورت متعدد در طول روز مشکلی ایجاد نمی‌کند. این کار نه تنها باعث می‌شود عملکرد باتری گوشی هوشمند شما در طولانی مدت بهینه شود، بلکه آن را در طول روز نیز با شارژ بالا نگه می‌دارد.
گوشی خود را خنک نگه دارید:باتری گوشی‌های هوشمند در برابر گرما بسیار حساس است. اگر گوشی شما هنگام شارژ داغ شد، قاب گوشی را خارج کنید. همچنین اگر در برابر نور مستقیم خورشید قرار دارید، گوشی خود را بپوشانید. این کارها سلامت باتری شما را حفظ خواهد کرد.
 
مسلما مواد غذایی به تنهایی قادر به درمان آرتروز نیستند اما می توانند سبب کاهش درد ناشی از آرتروز شوند. در این بخش به معرفی 7 ماده غذایی موثر در کاهش درد مفاصل و کاهش وزن و 2 ماده غذایی افزایش دهنده درد آرتروز می پردازیم.

 افراد مبتلا به آرتروز با درد مفاصل و صدای شکسته شدن استخوان ها آشنایی دارند ، اما ایجاد تغییرات کوچک در رژیم غذایی موجب کنترل و تسکین این نوع دردها می گردد. البته مواد غذایی اکسیر جادویی نیستند اما موجب بهبودی مفاصل آسیب دیده می شوند. رژیم غذایی شامل مواد غذایی زیر ، موجب سالم تر و سبک تر شدن شما گشته و در نتیجه فشار کمتری به مفاصل وارد می شود.

مواد غذایی مفید برای آرتروز

1 . ماهی های چرب مانند ماهی سالمون ، شاه ماهی و ماهی ساردین و یا هر نوع ماده غذایی حاوی اسید های چرب امگا 3 ، مانند گردو ، لوبیا سویا ، تخم بزرک و تخم کدو حلوایی.

اسید های چرب امگا 3 ، موجب کاهش التهاب گشته و از تولید آنزیم هایی که موجب ایجاد آرتروز می شوند جلوگیری می کنند.

 ماهی های چرب دارای ویتامین D هستند که از تورم و درد جلوگیری می نمایند. تحقیقات انجام شده بر روی 30000 نفر نشان داده است که احتمال بروز روماتیسم مفصلی در زنانی که در رژیم غذایی خود از ویتامین D کمتری استفاده می کنند ، بیشتر است.

 سعی کنید روزانه 1 گرم امگا 3 در رژیم غذایی خود داشته باشید. برای مثال 115 گرم ماهی سالمون دارای 1.5 گرم امگا 3 است. همچنین می توانید با اضافه کردن مقداری گردو به سالاد و یا مقداری تخم بزرک به ماست ، سالاد یا سوپ ، امگا 3 را وارد رژیم غذایی خود کنید. در روزهایی که امگا 3 مصرف نمی کنید ، 2 لیوان شیر کم چرب میل کرده و 10 تا 15 دقیقه را زیر آفتاب سپری کنید تا بدن شما ویتامین D مورد نیاز را کسب کند.

 * توجه داشته باشید که شاه ماهی برای دارندگان گروه خون A ، لوبیا سویا برای دارندگان گروه خون B ، تخم کدو حلوایی برای دارندگان گروه خون B و AB و شیر گاو برای دارندگان گروه خون O، A و AB مضر است.

 2. روغن زیتون


روغن زیتون حاوی اولئوکانتال (نوعی ترکیب فنول طبیعی ) است که آنزیم هایی را که منجر به التهاب می شوند را مسدود می کند. تاثیر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون در کاهش درد ناشی از آرتروز ، برابر با یک دهم تاثیر ایبوپروفن است. البته ممکن است این میزان زیاد به نظر نرسد اما اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی و مصرف روزانه آن موجب کاهش چشمگیر درد می گردد.

  روزانه یک قاشق غذاخوری به سالاد و سبزیجات اضافه کرده و میل کنید تا از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید. افرادی که غذای خود را با روغن زیتون آماده می کنند از خواص آن در روز بهره مند می شوند. روغن زیتون تنها روغنی است که برای همه افراد با هر چهار گروه خون بسیار سودمند و مناسب می باشد.

 3. فلفل شیرین ، مرکبات و مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند بروکلی


ویتامین C از کلاژن که جزء اصلی غضروف است محافظت می کند ، بنابراین مصرف مداوم آن خطر ابتلا به آرتروز را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه 1500 میلی گرم ویتامین C موجب کاهش خطر ابتلا به نقرس می شود. اما در مصرف ویتامین C ، زیاده روی نکنید زیرا ممکن است موجب افزایش درد در افراد مبتلا به استئوآرتروز (آرتروز استخوانی) شود. مصرف روزانه یک عدد گریپ فروت و لیموترش و یا یک کاسه بروکلی برای تامین ویتامین C مورد نیاز بدن کافی است. بروکلی و گل کلم ار بروز سرطان نیز جلوگیری می کنند.

 * توجه داشته باشید که مصرف فلفل شیرین برای دارندگان گروه خون Aو AB، پرتغال برای دارندگان گروه خون O ، Aو AB و گل کلم برای دارندگان گروه خون O ، مضر است.


4. آجیل برزیلی Brazil Nuts

آجیل برزیلی حاوی سلنیوم زیادی است (272 میکروگرم در 3 یا 4 دانه آجیل). تحقیقات نشان داده است که جذب سلنیوم زیاد خطر ابتلا به آرتروز را تا 40 درصد کاهش می دهد. روماتیسم مفصلی ناشی از کمبود سلنیوم در بدن است. سلنیوم به آنتی اکسیدان ها در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کرده ، موجب تنظیم عملکرد غده تیروئید شده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.

 جذب روزانه 55 تا 200 میکروگرم سلنیوم توصیه می شود. اگر آجیل برزیلی را دوست ندارید ، از جو دو سر پرک ، تن ماهی ، گوشت گاو و یا بوقلمون استفاده کنید.

 * توجه داشته باشید که مصرف آجیل برزیلی برای دارندگان گروه خون Oو A و گوشت گاو نیز برای دارندگان گروه خون A مضر است.


5. پیاز و تره فرنگی

پیاز و تره فرنگی دارای کوئرستین (نوعی آنتی اکسیدان) هستند که مانند آسپرین و ایبوپروفن با مواد شیمیایی ملتهب کننده مبارزه می کنند. اگر بوی پیاز را دوست ندارید، از کلم پیچ ، گوجه فرنگی ریز گیلاسی (cherry tomato) و یا سیب که همگی حاوی کوئرستین زیاد هستند ، استفاده کنید. مصرف روزانه نصف فنجان از این مواد غذایی برای جذب کوئرستین مورد نیاز بدن ، کافی است.

 * توجه داشته باشید که مصرف تره فرنگی برای دارندگان گروه خون O ، گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مضر است.


6. آلبالو

تحقیقات نشان داده است که پیروی از رژیم غذایی غنی از آلبالو ، موجب کاهش التهاب می گردد. در این تحقیقات معلوم شد که 56 درصد از بیماران مبتلا به آرتروز استخوانی که به مدت 8 هفته آلبالو مصرف کرده بودند ، با کاهش 20 درصدی درد و افزایش عملکرد مواجه شدند.

 مادﮤ موثره موجود در آلبالو آنتوسیانین است که عامل اصلی طراوت موجود در انگور ، تمشک سیاه و بادمجان نیز است. آنتوسیانین نوعی آنتی اکسیدان قوی است که از التهاب جلوگیری می کند. مصرف روزانه نصف فنجان آلبالو تازه یا خشک و یا 250 میلی لیتر آب آلبالو برای تامین آنتوسیانین مورد نیار بدن کافی است.

 * توجه داشته باشید که مصرف آلبالو برای هیچ کدام از چهار گروه خونی مضر نیست ، اما بادمجان برای دارندگان گروه خون A مضر است.


7. چای سبز

تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز احتمال بروز آرتروز و شدت آن را کاهش می دهند. در این تحقیقات معلوم شد که (EGCG) های موجود در چای سبز از تولید مواد التهاب زا که موجب آسیب مفصلی در افراد مبتلا به آرتروز می شوند ، جلوگیری می کنند. مصرف روزانه 3 تا 4 فنجان چای سبز در روز را برای کاهش درد ناشی از آرتروز توصیه می کنیم.

  * توجه داشته باشید که مصرف چای سبز برای هر چهار گروه خونی مناسب و سودمند است.

 مواد غذایی مضر برای آرتروز

1. روغن های آفتابگردان ، گلرنگ ، ذرت و سویا

 این نوع روغن ها دارای اسیدهای چرب امگا 6 هستند که موجب افزایش التهاب می گردند. از این نوع روغن ها در تهیه تنقلات استفاده می شود ، بنابراین در مصرف این نوع مواد غذایی دقت داشته باشید. توصیه می کنیم روغن زیتون را جایگزین این نوع روغن ها کنید.

2. شکر

 تحقیقات متعددی نشان داده است که شکر می تواند موجب افزایش التهاب گردد. گرچه شکر سطح انرژی بدن را خیلی سریع بالا می برد اما این انرژی بالا ، زیاد دوام نمی آورد و در نتیجه افراد مبتلا به آرتروز دوباره احساس خستگی و سنگینی می کنند. شکر دارای کالری زیاد است که در نتیجه مصرف آن موجب افزایش وزن شده و فشار بیشتری به مفاصل وارد می گردد. می توانید به جای شکر ، روزانه ، 2 تا 4 وعده ، از نصف فنجان میوه های شیرین مجاز با گروه خونتان مصرف کنید.

 

فلفل با کاهش حفاظ های معده باعث زخم، سوءهاضمه و یا سوزش سردل می شود.
برای به دست آوردن حداکثر فایده، هفته ای ۳ عدد فلفل همراه با رژیم غذایی متعادل
بخورید.

 
محققان آمریکایی دریافته اند که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر ناراحتی های

قلبی را در بیماران قلبی افزایش دهد. در این مطلب به چند نوع از این مواد غذایی

اشاره می کنیم که باید در مورد مصرف آن دقت کرد.

به گزارش سلامت نیوز این مواد غذایی عبارتند از :

 گریپ فروت:


این میوه ماده ای به نام نارینجنین (Naringenin) دارد که میزان قند خون را متعادل

می کند با تحریک کبد در سوخت چربی اضافه، مانع بروز سندروم سوخت و ساز که

زمینه ساز بیماری دیابت است می شود.

 اما این میوه می تواند میزان هورمون استروژن در بدن را افزایش دهد. زنان مسن تری

که روزی یک چهارم گریپ فروت را مصرف می کنند ۳۰ درصد بیشتر در معرض

ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. اگرچه این میوه منبع عالی ویتامین C، فیبر و

فیتونیوترینت ها است، مصرف روزی نصف این میوه یا ۲۵۰ میلی لیتر  آب میوه

آن کافی است. هرچند مصرف بیش از یک لیتر آب گریپ فروت یا ۲ عدد در روز،

به بدن ضرر می رساند و باید از آن پرهیز شود.

 * زردچوبه:


کورکومین موجود در این ادویه علاوه بر تسکین علائم سندروم تحریک پذیر روده (IBS)

نقش محافظت از کبد و کمک به هضم چربی و خاصیت ضدتوموری نیز دارد. تحقیقاتی که

توسط محققان آمریکایی انجام گرفته نشان می دهد مصرف ۲ وعده غذایی حاوی زردچوبه،

در پیش گیری از بیماری آلزایمر موثر است. اگرچه مصرف میزان متعادل این ادویه برای

بدن مفید است اما مصرف روزی بیش از ۱۰۰ میلی گرم می تواند منجر به زخم معده شود.

 از آن جایی که زردچوبه باعث رقیق شدن خون می شود، در صورتی که خون ریزی دارید،

قرار است عمل شوید یا داروی رقیق کننده خون مصرف می کنید، از مصرف زیاد آن

بپرهیزید. مصرف زیاد آن، میزان قند خون را کاهش می دهد. باید مصرف زردچوبه را به

هفته ای یک قاشق مرباخوری محدود کنید.

 * سویا:


از این دانه در تهیه سس و شیرسویا استفاده می شود. سویا نسبت به گوشت، حاوی چربی

اشباع شده کمتری است و حاوی مقادیر فراوانی اسید چرب امگا۳ است که برای سلامت قلب

مفید است دانه سویا تصفیه نشده نیز حاوی تمامی ۷ اسیدآمینه اساسی لازم برای حفظ و

بازسازی تمامی بافت های بدن از عضلات تا مو می باشد.

 از طرف دیگر سویا حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که مانع هضم پروتئین و جذب

مواد معدنی می شود و نیز روی سوخت و ساز بدن تاثیر می گذارد. اگرچه سویا خطر بروز

سرطان سینه را کمی کاهش می دهد اما تحقیقی که در آمریکا انجام گرفت نشان داد مصرف

مکمل های سویا می تواند برای افرادی که از این بیماری جان سالم به در بردند، کمی

خطرناک باشد.

 مکمل های سویا حاوی مقدار بالای ایزوفلاوانز (Isoflavones) شبیه به استروژن است که

سلول های تومور را به تقسیم و تکثیر تشویق می کند. کارشناسان، مصرف روزی یک وعده

فرآورده تصفیه نشده سویا را توصیه می کنند.

 * فلفل:


کپسیسین (Capsaicin) موجود در فلفل، درد را تسکین می دهد، گردش خون را بهبود

می بخشد و با تومورهای سرطانی مقابله می کند. مصرف فلفل باعث کاهش وزن در افراد

چاق می شود.

اما محققان دانشگاهی معتقدند، مصرف روزی یک دانه فلفل تند، خطر سرطان معده را ۱۵

درصد افزایش می دهد و سندروم تحریک پذیر روده را نیز تشدید می  کند. فلفل با کاهش

حفاظ های معده باعث زخم، سوءهاضمه و یا سوزش سردل می شود. برای به دست آوردن

حداکثر فایده، هفته ای ۳ عدد فلفل همراه با رژیم غذایی متعادل بخورید.

 * ماهی چرب:


ماهی های ساردین، آزاد و ماکرو سرشار از امگا۳ هستند که مانع بیماری قلبی می شود و

سلامت مغز را نیز تقویت می کند. ماهی های چرب غنی از ویتامین های A و D نیز

می باشند. ماهی های چرب یکی از مواد غذایی نادر، حاوی ویتامین D است که معمولا با

قرار گرفتن در معرض نور خورشید در بدن تولید می شود.

 ویتامین D، سراتونین (Seratonin) را -نوعی هورمونی که روی روحیه فرد تاثیر مثبتی

می گذارد- تقویت می کند. اما سموم موجود در دریاها که در بافت های چربی تجمع پیدا می

کنند، با محدود کردن توانایی تولید انسولین در بدن، خطر ابتلا به بیماری دیابت را افزایش

می دهد. بنابراین مصرف هفته ای ۱۴۰ گرم به افراد عادی توصیه شده و زنان در سن

باروری و کودکان نباید هفته ای بیش از ۲ وعده ماهی چرب بخورند.

 

سرخ كردن، مواد مغذی غذا‌ها را كاهش داده كالری آن را افزایش می‌دهد و ضمنا اگر
نشاسته و قند در حرارت زیاد با روغن بسوزند مواد سرطان‌زا ایجاد می‌كنند.در این مطلب
برخی خوراکی های مضر را به شما معرفی میکنیم
 
 درست است که حذف کامل مواد غذایی آماده و فراوری شده غیرممکن است اما بهتر است
 
که تا حد امکان مصرف آن‌ها را کاهش دهید. با ما همراه باشید تا بگوییم کدام مواد غذایی
 
جایی در سبد و سفره غذایی‌تان ندارند.
 
گوشت‌های فرآوری شده‌

 

بزرگ‌ترین ویژگی انواع گوشت‌های فراوری شده، از سوسیس و کالباس گرفته تا هات‌داگ و

غیره میزان فراوان نمک، چربی‌ها، طعم‌دهنده‌های مصنوعی و مواد نگه‌دارنده‌ داخل

آن‌هاست. علاوه بر اینکه این گوشت‌های فراوری شده ارزش غذایی بسیار پایینی دارند،

سرطان‌زا نیز هستند. اگر عاشق ساندویچ هستید بهتر است از گوشت‌های تازه که سرشار از

پروتئین هستند استفاده کنید.

 

همبرگرهای خوشمزه

کاملا با شما موافق هستیم که همبرگر بسیار لذیذ و خوشمزه است؛ اما باید بدانید که مصرف

همبرگر زیاد با ابتلا به دیابت ارتباط زیادی دارد. نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد

خانم‌هایی که در هفته دو تا سه بار همبرگر می‌خورند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار

دارند.

 

غذاهای سرخ‌کردنی آماده

سرخ‌کردنی‌ها سرشار از کالری بیهوده‌اند. اگر عادت دارید که به طور مرتب غذاهای

سرخ‌کردنی میل کنید باید بدانید که احتمال اضافه‌وزن و ابتلا به دیابت را در خود بالا

می‌برید. توجه داشته باشید که غذاهای سرخ‌کردنی ارزش غذایی پایینی دارند. البته

منظورمان این نیست که مصرف آن را به کلی قطع کنید. بلکه بهتر است در منزل این

غذاها را در فر و با روغن کمی تهیه کنید.

 

چیپس و رفقا

اگر به دنبال کاهش وزن هستید و درعین‌حال اهل خوردن چیپس و پفک نیز هستید باید بدانید

که تمام تلاشتان را به باد خواهید داد. اگر قادر هستید که از یک بسته چند عدد چیپس به

دهان بگذارید مشکل چندانی پیش نخواهد آمد؛ اما اگر عادت داشته باشید که مشت مشت از

این محصولات غذایی را به دهان ببرید باید بیشتر حواستان باشد. چون چیپس‌ها سرشار از

نمک، چربی، کالری و مواد نگه‌دارنده‌اند و از طرف دیگر فاقد مواد مغذی و فیبرهای غذایی

هستند.

 

 نوشیدنی‌های گازدار

توصیه می‌کنیم نوشابه‌ها را از سبد غذایی‌تان حذف کنید به خاطر اینکه سرشار از کالری و

قند هستند و هیچ ماده‌ مغذی وارد بدن نمی‌کنند. فراموش نکنید که این نوشیدنی‌ها همچنین

حاوی شربت ذرت و سرشار از فروکتوز هستند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که

نوشیدنی‌های گازدار باعث افزایش قند خون شده و به سلول‌های کبد آسیب می‌زنند. این

نوشیدنی‌ها از عوامل اصلی چاقی و بیماری‌های باکتریایی هستند که درعین‌حال خطر ابتلا به

سرطان را نیز افزایش می‌دهند چون بدن را اسیدی می‌کنند.

 

بیسکویت، کراکر، کیک‌ها و مافین‌ها

 

این مواد غذایی که اتفاقاً پرطرفدار نیز هستند حاوی میزان زیادی قند، نمک و همچنین

اسیدهای چرب ترانس هستند. اسیدهای چرب ترانس باعث می‌شوند که ماندگاری این

محصولات بیشتر شده و ظاهر آن‌ها نیز بهتر باشند. اگر به این مواد غذایی علاقه‌ زیادی

دارید طرز تهیه‌شان را بیاموزید و در منزل تهیه کنید.

 

 کروکت مرغ آماده

تقریباً در تمام فست‌فودهای زنجیره‌ای کروکت مرغ ارائه می‌شود که یکی از غذاهای مورد

علاقه بچه‌هاست. به همین دلیل بعد از دیدن این غذا به سختی خواهید توانست سالاد یا

سبزیجات دیگر را به خورد فرزندتان بدهید. به احتمال زیاد کروکت‌های بسته‌بندی‌شده و

آماده در یخچال سوپرمارکت محله‌تان نیز پیدا می‌شود که می‌توانید با گرم کردن آن‌ها به یک

غذای سریع دست پیدا کنید؛ اما توصیه ما این است که از مصرف این قبیل مواد غذایی آماده

و صنعتی بپرهیزید. به خاطر اینکه بسیار شور، چرب و حاوی مواد نگه‌دارنده‌ فراوانی

هستند.

 

غلات صبحانه‌ شیرین

غلات صبحانه که به همراه شیر صرف می‌شوند شاید به ظاهر غذای مغذی و خوبی به نظر

بیایند؛ اما واقعیت این است که غلات صبحانه‌ آماده سرشار از قند هستند که در صورت

مصرف بی‌رویه امکان ابتلا به دیابت را فراهم خواهند کرد. همچنین باید بدانید که این غلات

فیبر کمی دارند. بهتر است غلاتی انتخاب کنید که حاوی حداقل 5 گرم فیبر بوده و کمترین

میزان قند را داشته باشد. همچنین می‌توانید مقداری میوه‌ تازه به پیاله‌ غلاتتان اضافه کنید تا

میزان فیبر دریافتی‌تان بالا برود.

 

پاپ‌کورن‌های تهیه‌شده در ماکروویو

تماشای فیلم یا فوتبال با خوردن پاپ‌کورن قدمتی طولانی دارد. درست است که ذرت بوداده

خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است اما بهتر است دور و بر محصولات

بسته‌بندی‌شده را خط بکشید. پاپ‌کورن‌هایی که در ماکروویو تهیه می‌شوند حاوی یک ماده‌

شیمیایی به نام «دی استیل» هستند که به عملکرد ریه‌ها آسیب می‌زنند. اگر خودتان یا

فرزندانتان به پاپ‌کورن علاقه‌مند هستید بهتر است خودتان و در منزل با کنترل روغن و

نمک اقدام به تهیه‌ پاپ‌کورن سالم بکنید.